Terugbetalingsbeleid

Herroepingsrecht diepvries producten

Voor diepvriesproducten met een korte houdbaarheid is de wettelijke herroepingstermijn van 14 dagen niet van toepassing.

Dit betekent dat u de bestelling na 17:00 uur op de werkdag v贸贸r de levering niet meer kunt annuleren. Mocht de bestelling echter niet voldoen aan de verwachte kwaliteit of als er andere problemen zijn, kunt u uiteraard contact met ons opnemen. We zullen dan samen met u naar een passende oplossing zoeken.

Bestelling annuleren
Als u de bestelling op tijd wilt annuleren, neem dan v贸贸r 17:00 uur contact op met onze klantenservice.

Herroepingsrecht producten zonder houdbaarheid
Voor producten zonder houdbaarheidsdatum heeft u het recht om binnen 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te annuleren. Om gebruik te maken van dit herroepingsrecht, dient u ons op de hoogte te stellen van uw beslissing om de overeenkomst te annuleren door middel van een duidelijke verklaring (schriftelijk, per post, fax of e-mail). U kunt hiervoor het bijgevoegde modelformulier voor herroeping gebruiken, maar dit is niet verplicht. Het is voldoende dat u uw mededeling over het uitoefenen van het herroepingsrecht verzendt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

Als u de overeenkomst annuleert, zullen wij u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten, onmiddellijk en uiterlijk binnen 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing om de overeenkomst te herroepen, terugbetalen. Let op: indien u slechts een deel van uw bestelling retourneert, worden de leveringskosten niet terugbetaald. U kunt ook het Europees modelformulier voor herroeping gebruiken om uw annulering aan ons kenbaar te maken, maar dit is niet verplicht.

De terugbetaling van producten zonder houdbaarheidsdatum zal plaatsvinden via hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anders heeft ingestemd. In ieder geval worden er geen kosten in rekening gebracht voor dergelijke terugbetalingen. Wij mogen de terugbetaling uitstellen totdat wij de goederen hebben ontvangen of totdat u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggestuurd, afhankelijk van welk tijdstip eerder valt. U dient de goederen onmiddellijk, maar in ieder geval binnen 14 dagen na de dag waarop u ons op de hoogte heeft gesteld van uw annulering van de overeenkomst, aan ons terug te sturen of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen zijn voor uw rekening.

Ons retouradres

Grill Specials
Postbus 8098
1201HB Hilversum

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Heb je vragen over het bestelproces en leveringen? Neem dan聽contact met ons op via info@grillspecials.nl.